Megbízható építésszervezés és kivitelezés – kiváló minőségben

Társaságunk három fő tevékenységi köre: a logisztikai koordináció, az építőipari kivitelezés és a munkagéphasználat alapú szolgáltatások, melyek teljesítése során elsődleges célunk, hogy kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben tudjuk megvalósítani a ránk bízott feladatokat. Visszatérő ügyfeleink elégedettsége egyszerre jelent megerősítést és motivációt számunkra abban, hogy jó úton járunk, amit a minőség iránti feltétlen elkötelezettség, vállalásaink pontos teljesítése, tapasztalt munkatársaink szakértelme és korszerű gépparkunk biztosít számunkra.

Az építőipari kivitelezés terén teljes körű és részleges lebonyolítást is vállalunk, széleskörű szolgáltatásaink jellemzően az építési terület előkészítése, tereprendezés, mélyépítési feladatok és közműépítés (pl. gépi földmunka), azbesztfelmérés és mentesítés, épületek felmérése, helyreállítása és állagmegóvása, illetve az épületbontás. (pl. belső és külső gépi bontás)

 

Építéslogisztikai koordináció

Széleskörű szolgáltatásunk ügyfeleink igényeinek megfelelően a kivitelezési szakaszban jelentkező logisztikai tevékenységek tervezését és végrehajtásának szervezését, a folyamatok és a rendszer teljes körű működtetését, illetve a jogszabályok betartásának biztosítását is magában foglalja. Ideális esetben az együttműködés már a tervezési szakaszban megkezdődik, így cégünk szakértelme és az épületlogisztikai feladatok alól való tehermentesülés együtt komoly gazdasági és időbeni megtakarítást eredményez a beruházások számára.

 

Tereprendezéstől a szállításig – Manitou teleszkópos rakodógép

Modern gépparkunk eszközeit és hozzáértő gépkezelőket is örömmel ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsátani, abban az esetben is, amikor nem cégünk végzi a kivitelezést. Korszerű, többségében multifunkcionális gépeink a feladatok rendkívül széles körét képesek ellátni: a kompakt kialakítású, könnyen manőverezhető Manitou teleszkópos rakodó például kategóriája egyik legjobb géptípusa.

 

Amennyiben az építésszervezéstől a munkagépek bérbeadásáig, bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatban további kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek!