GEHL

GEHL gép

A GEHL a világ egyik vezető gépgyártó vállalata, amely 1859 óta segíti az építőipari beruházások lebonyolítását szerte a világban. A cég a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy innovatív és megbízható gépeket kínáljon az építőipar szakembereinek, modern technológiával segítve leküzdeni az építkezéseken felmerülő kihívásokat.

Legyen szó akár a legnehezebb rakodómunkák elvégzéséről, tereprendezésről vagy kisebb feladatok ellátásáról, a GEHL termékeire minden helyzetben számíthat. A gyártó termékeire egyaránt jellemző az alacsony üzemeltetési költség, a megbízhatóság, illetve az egyszerű kezelhetőség, így a magas minőségű és rendkívül strapabíró GEHL munkagépek az építőipari munkák számos területét tehetik egyszerűbbé.

A világhírű GEHL márka egyet jelent a magas minőséggel, a precizitással és a nagy teljesítményű munkavégzéssel. A GEHL gyártású eszközök sokoldalú megoldást kínálnak, ezért bármilyen helyzetről is legyen szó, képesek alkalmazkodni a kivitelezési munkák gyorsan változó igényeihez.

A kompakt rakodók előnyei:
• A kompakt rakodók rendívül kis helyen is képesek mozogni, így szűkebb területen is gyors munkát tudnak végezni.
• A könnyű manőverezhetőségnek köszönhetően képesek alkalmazkodni a munkaterület egyedi sajátosságaihoz.
• Kis méretük ellenére rendkívül nagy teherbíró képességgel rendelkeznek, ezért rakodására, anyagemelésre, gépi földmunkára vagy tereprendezésre is használhatók.

A GEHL gépei kiváló hatékonysággal képesek elvégezni a különböző építőipari feladatokat, így akár építőanyagok, raklapos vagy ömlesztett áruk, esetleg más anyagok mozgatására van szükség, magas teljesítményükre nem lehet panasz. A nagy múltú gyártó gépei olyan minőségi és tartós anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a nehéz terhek emelését, és biztosítják a hatékony munkavégzést a legkülönbözőbb típusú munkaterületeken is.

kompakt rakodók

Ajánlatkérés