Bontás

Fontos számunkra, hogy bontási megbízásaink során teljes körű munkát végezzünk, így a bontás különböző fázisait szakszerűen követve és a megfelelő munkagépeket használva végezzük el a projektet.

A bontás menete:

• A szükséges engedélyek megszerzése.
• Bontási terv készítése.
• A bontási terület előkészítése.
• Precíziós kézi bontás.
• Külső és belső gépi bontás.

 

Szakszerű kézi épület-, gépészeti- és fit-out bontás

A bontás magában foglalhat kézi bontási és gépi bontási munkálatokat is, valamint azok keverékét. A szakszerűen végzett bontási projektekhez általában egy, ritkább esetben pár nap szükséges, melynek során a megfelelő minőségű felszereléssel biztosítható a biztonságos és precíz munkavégzés. A bontás megkezdésekor azonnal elkezdődik a sitt, illetve a szemét szelektív összegyűjtése, valamint előkészítése a szállításra.

 

Gépi bontás modern eszközökkel

Nagyobb bontási munkák esetén elengedhetetlen a gépi bontás, melynek során komoly munkagépekkel távolítjuk el az épület szerkezeti elemeit anélkül, hogy kárt tennénk az ingatlan környezetében. A munka során kizárólag megfelelő méretű, korszerű munkagépet, valamint az adott bontási fázis típusához tervezett munkaeszközöket használjuk. Legyen szó családi házak vagy akár nagyobb méretű épületek, építmények vagy akár utak gépi bontásáról, vállaljuk a feladatot.

tereprendezés harmadik fázisa

Precíz tereprendezés

Amennyiben szükséges, vállaljuk a bontás utáni tereprendezés elvégzését, így megrendelőink számára olyan területet adhatunk át, amely mentes mindenféle gaztól, hulladéktól vagy építési törmeléktől, segítve a későbbi építési munkák zökkenőmentes és költséghatékony elvégzését.

Ha többet szeretne tudni szolgáltatásunk részleteivel kapcsolatban, keressen minket!