Épületek felmérése, helyreállítása és állagmegóvás

Mielőtt egy épület rekonstrukciójára kerülne a sor, kiemelten fontos az épület belső és külső, minden részletre kiterjedő felmérése, a károk és azok okainak azonosítása, a szükséges javítások és helyreállítási munkák elvégzése, valamint az állagmegóvás a további károk elkerülése érdekében.

Az épületek felmérése során építésügyi mérnökszakértőink elvégzik az épület statikai, illetve műszaki állapotfelmérését, és feltárják a kijavítandó problémákat. Az állapotfelmérés során megállapítjuk, hogy az egyes hibák milyen okokra vezethetők vissza, valamint hogy milyen módon kivitelezhető azok hosszú távú megszüntetése. A diagnosztikához szakértőink szemrevételezés mellett, amennyiben szükség van rá, vizesedés vizsgálatot, valamint hőkamerás vizsgálatot végeznek.

Az állapotfelmérés többek között kitér:

– az ingatlan homlokzatának állapotára.
– az épület szerkezeti épségére.
– az esetleges beázásokra.
– az energetikai tulajdonságokra.

építéslogisztikai koordináció

Miután szakértőink megvizsgálták az épület állapotát, szakembereink vállalják a károk helyreállítását, illetve a szükséges karbantartás elvégzését, hogy az épület biztonságos üzemeltetése garantálható lehessen. Legyen szó akár műemléki védettségű ingatlanokról, állagmegóvási munkánk során ügyelünk a védett értékek megóvására, és biztosítjuk, hogy a feltárt problémák ne okozzanak további károsodást az épületben annak teljes rekonstrukciójáig.

Korábbi projektjeink során többek között foglalkoztunk irodaházak, családi házak, gyárépületek, valamint műemléki épületek felmérésével, helyreállításával, illetve a szükséges állagmegóvási munkák elvégzésével. Szolgáltatásunk keretében garantáljuk a gyors, hatékony munkavégzést és a szakszerű hozzáállást, megkönnyítve a munkát a projekt többi szereplője és a megrendelő számára. Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely lehetővé teszi az adott épület sikeres restaurációját, és a hosszú távú, problémamentes üzemeltetést.

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Keressen minket elérhetőségeinken most!